frimerke

frimerke

16.04.2015

Det var England som var først ute med de små engangslappene som samlere kan øke i verdi gjennom en årrekke. Frimerker er bærere av kunstneres, fotografers og designeres uttrykte symbolkraft og historiske speilinger av det vi legger vekt på. Og hvem vet om ikke digital miniatyrkunst er inspirert av nettopp frimerker?

Samlerhuset.no påstår uansett at det å samle frimerker er "verdens største og mest spennende hobby". Norge utgav sitt første frimerke i 1855, NK1. Et frimerke uten landenavn og tagger, som regnes for å være en av Europas rariteter. I år, 2015, er dette frimerket 166 år gammelt:

Siden starten har Norge utgitt et vell av frimerker som langt på vei gjenspeiler deler av vår historie.

Samlerhuset tilbyr mange spennende frimerker, fra de gamle klassiske frimerkene fra inn- og utland og fram til våre dager. Frimerkene oppbevares av mange samlere på informative albumsider med spennende bakgrunnsstoff for utgivelsene og faktaopplysninger om frimerkene. Med samleutstyr og ekthetsgaranti er det fristende å gå i gang.

MW, kunstpedag og beundrer av miniatyrkunst

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?